Снимка: Sportal.bgПрезидентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg последната информация около акциите на Левски.

...
Снимка: Sportal.bgПрезидентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg последната информация около акциите на Левски.
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Левски е черпак с много пробойни, Божков не би искал да го мислят за гробокопач на клуба

Снимка: Sportal.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред  Sportal.bg  последната информация към акциите на Левски. Очаква се на следващия ден Васил Божков да прати по пощальон " сините " акции на баскетболния експерт Константин Папазов.

" Не искам неприятното на никой - нито на Левски, нито на никой. Знам какъв брой е мъчно да се устоя клуб, изключително в днешно време. Дано Тити е намерил решение, почитам го.

Това, което Тити прави, е почтено за почитание, нека си е направил добре сметката. Навсякъде трябват пари - мощна селекция се прави с пари. Левски би трябвало да рестартира всичко. Ако не заложат на личните си фрагменти, нищо положително не ги чака.

Иностранците не се интересуват от Левски, ЦСКА, Славия или от Отче наш. Дано Тити успее! Казах му, че това е огромен черпак с пробойни отвред. Акциите добре, а по-късно?! Ще закърпят ситуацията до края на шампионата, а след това?!

Васил Божков не би желал да го мислят за гробар на Левски. Той какво би могъл да ги прави тези акции, защо са му. По този метод той се отървава, дето се вика.

Трябва да се потърси отговорност на тези в Левски, които са злоупотребявали. След Тодор Батков не мисля, че има някой, който е милеел за този клуб. А на тях все не им харесваше. Нека знаят, че това е огромна жертва - гълта време, нерви, ограничения, средства и доста обич.

Тити прави това от положително сърце, само че по какъв начин ще се развият нещата по-натам. Няма го Цветан Василев, няма го Васил, няма го Спас Русев, това са все хора с огромни благоприятни условия. Кирил пък е червен. На Левски му би трябвало човек, който добре да си направи сметката. Може Тити да е измислил нещо и да има някой поради.

Нека създадат тим от свои фрагменти, дано е същинският Левски, какъвто беше. Навремето в Левски имаше двама-трима сърби, в ЦСКА един-двама чужденци, имаха Мурад Хидиуед, другото бяха наши момчета. Тогава беше друго, в този момент в тим има по 10-15 бежанци.

Важно е да има мощни Левски, ЦСКА, Славия, Локомотив (София). На Левски му би трябвало мощен човек, който да обезпечава два милиона евро на година, работа с младите и след две-три години ще бъдат този тим, какъвто имаха по времето на Наско Сираков. Има надарени българчета, дано им се даде късмет.

Сега гледаме единствено иностранци. И защо - за нищо. Кирил е друго равнище и неговите иностранци са други. За вътрешното състезание, парите, които дава Кирил, никой различен не може да си ги разреши. Затова е с класа над останалите. Но против българчета-мъжкарчета няма да им е толкоз елементарно.

Задава се да има два ЦСКА в " А " група, само че това си е проблем на ЦСКА - да си го вземат решение ", сподели Венци Стефанов.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР